sunnuntai 4. joulukuuta 2011

Unisukkia.Koska itse olen ihastunut varrettomiin unisukkiini, teen näitä nyt liukuhihnalta muillekin. Nämä valmistuvat nopeasti varsin paksusta seiskaveikasta.
Edellisten postausten spiraalikavennus taisi tulla minulle jäädäkseen. Vahinko, etten ollut siitä koskaan ennen kuullutkaan.
Leivoin tänään englantilaisen hedelmäkakun ja päivitin keittokirjablogiani pitkästä aikaa.

Tervetuloa lukijaksi Studiodabere, welcome :)

10 kommenttia:

 1. Kommentoin juuri sisareni blogia, että kissan tassuja ei väsy katselemaan kuten ei myöskään tillukkaita eikä vanttuita (porilaisittain). Käpälä mikä käpälä siis. Ilmeisesti niihin sukkiin ja lapasiin pätee sekin, että kun on niiden kutomisen aloittanut, siihenkään ei väsy, päinvastoin se on rentouttavaa. On aina kiva katsoa, mitä uutta on saatu valmiiksi. Ja sinä olet taas saanut valmiiksi näitä kodikkaita unisukkia.

  VastaaPoista
 2. Unisukat on niin tarpeellisia. Nuo on kätevät, kun jalat lämpenee, niin lyhyen vartensa ansiosta ne on varmasti helpot vain potkaista jaloista.

  VastaaPoista
 3. Kun johonkin tykästyy, jää koukkuun. Minä olen koukussa kirjoneuleräpikkäisiin.

  VastaaPoista
 4. Nämä ovat niin nättejä unisukkia! Muutenkin kotona tykkään käyttää varrettomia. Tietysti jos kovat pakkaset tulee niin sitten varrellisia. Näitä onkin kiva tehdä lahjaksi.

  VastaaPoista
 5. Kiitos kommenteista. Hyvää itsenäisyyspäivää.

  VastaaPoista
 6. Kauniita unisukkia ja varmasti käteviä käytössä.

  VastaaPoista
 7. Oikein kivat lyhytvartiset! Sellaisille olisi kyllä käyttöä!

  VastaaPoista
 8. Nuo unisukat ovat mukavia jaloissa.
  Itse niitä neuloin viime talvena useammankin parin.

  VastaaPoista
 9. Marjut, Ingi ja Ellu. Kiitos kommenteistanne. Nyt ovat vuorossa "junasukat", joista eilen tuli kuuluisia ihan uutisten välityksellä.

  VastaaPoista
 10. Tosi ihania sukkia! Ihastelee uusi lukijasi.

  VastaaPoista