lauantai 31. joulukuuta 2011

Uudenvuodenaatto.


Myrskyisän alkuviikon jälkeen luonto näyttää hiljentyneen uuteen juhlaan. Maassa on ohut kerros valkeaa lunta ja pakkasta yksi aste. Aurinko pilkistää puiden välistä, on aivan tyyntä.

Eilen ilahduin, kun huomasin, että tossun ohjetta oli välitetty suomi24  keskustelupalstalla. Blogini oli saanut mediajulkisuutta! Itse sain tuon ohjeen  95-vuotiaalta naapuriltani, joka kertoi silmukkaluvut ulkomuistista, vaikkei enää itse näe käsitöitä tehdä.  Innostuin tekemään oikein kuvasarjan, ns. rautalankamallin. Yksi sunnuntaipäivä siihen meni, kun neuloin ja kuvasin. En ajatellut tehdessäni, että siitä olisi hyötyäkin, tein vain omaksi ilokseni ja uuden oppimisen (=blogiharrastus) riemusta.

Neulomiseen tuli pieni tauko. Jouluviikolla lomaillessani innostuin neulomaan senverran innokkaasti, että sain ranteeseeni jännetuppitulehduksen tapaisen kiputilan. Lepo on kuitenkin auttanut ja kipu alkaa olla poissa.

Tervetuloa lukijaksi Katja :)

HYVÄÄ ALKAVAA VUOTTA 2012  !

10 kommenttia:

 1. Olen itse kanssa tehnyt tuota tossua vuosia sitten. Sain ohjeen silloin mieheni enon vaimolta. Kaunis malli. Hyvää uutta vuotta sinulle ja toivottavasti käsi antaa periksi.

  VastaaPoista
 2. Oikein Hyvää ja antoisaa Uutta Vuotta sinulle ♥

  VastaaPoista
 3. Antoisaa ja onnellista uutta vuotta 2012! Kiitos blogiystävyydestä!

  VastaaPoista
 4. En ole vielä kerennyt tekemään mutta suunnitteilla on ainakin yrittää, todella kivat tossut. Toivottavasti käsi paranee pian.
  Riemukasta Uutta Vuotta sinulle! =)

  VastaaPoista
 5. Löysinhän minä sinut, jos olet se Daisy joka käyt minun blogissani :)
  En ole koskaan saanut linkkiä auki. Mutta nyt näin nimesi tuolla Ellun sivuilla !

  Oikein hyvää alkavaa vuotta 2012 Sinullekin !

  VastaaPoista
 6. Hyvää ja Onnellista alkavaa Vuotta!

  VastaaPoista
 7. Olen 'syyllinen' tossun ohjeen levitykseen....joku ihminen etsi sitä niin kuumeisesti ja hänen kyselyynsä oli vastattu typerästi, joten muistin Sinut ja tossun ohjeen. Halusin auttaa neulojaa...

  Oikein Hyvää Uutta Vuotta Sinulle!!

  VastaaPoista
 8. Hyvää jatkoa tälle vuodelle!

  Eevamummo. Oikein kiva, että syyllistyit tiedonlevitykseen. Olin niin iloinen, että joku lukee ohjettani. Kiitos.

  VastaaPoista