lauantai 26. marraskuuta 2011

Spiraalikavennus.
Sain juuri valmiiksi nuo terran väriset sukat. Ne pääsevät lämmittämään erään nuoren naisen varpaita. Ostin tänään Novitan sukkalehden ja sen innoittamana kokeilin niihin spiraalikavennusta. Kärjestä tuli vähän suipompi, koska kavennus on joka toisella kerroksella. Helppo tehdä.
Kuvassa myös kahdet varrettomat sukat, joista toisissa käytin jämälankoja. Olen itse ihastunut noihin varrettomiin unisukkina. Ne myös valmistuvat nopeasti, joten niitä on hauska tehdä.
Hyvää pikkujouluaikaa kaikille.

7 kommenttia:

 1. Aina vain ihastun näihin sukkakuviin. Varrellisiin, varrettomiin ja pitkävartisiin sukkiin. Itse kudotut villasukat edustavat jotakin niin perustavaa ainakin minussa. Ne kuuluvat kulttuuriimme ja kietoutuvat muistoihimme monin tavoin. Lapsena ja nuorena sain aina joululahjaksi villasukat isoäidiltäni, ts. äitini äidiltä. (Minulla on niitä vieläkin monta paria, joiden käyttöä en ole edes aloittanut.) Samoin äitini kutoi aina. Nykyään sisareni tehtailevat villasukkia.
  Hyvää adventtia sinulle!

  VastaaPoista
 2. Kiitos Paula. Hyvää Joulun odotusta sinullekin.
  Sukkien teko on moninainen asia. Hienoa on , jos saajan jalat lämpenevät. Neuloessa joskus ajattelen, että tämä on minun tapani vaikuttaa maailmaan. Tarkoitan, että niin vähän voi vaikuttaa, pitää keskittyä olennaiseen, lämpimiin jalkoihin :)

  VastaaPoista
 3. Onpas hauskan näköinen tuo spiraalikavennus!

  VastaaPoista
 4. Spiraalikavennusta voisi joskus kokeilla itsekin.

  VastaaPoista
 5. Hauskan näköinen on tuo spiraalikavennus. Kokeilen sitä seuraaviin sukkiin. Sukan kutominen on vain jotenkin nyt tyssännyt. Kaikkea muuta mukavaa tekis mieli värkätä.

  VastaaPoista
 6. Todella ihanan värisiä sukkia olet tehnyt! Tuo spiraalikavennus on myös tosi kivan näköinen. =)

  VastaaPoista
 7. Sipi, Marjut, Tuulikki ja Breezie. Kiitos teille.
  Suosittelen spiraalia. Ihastuin siihen ja taidan jatkossa käyttää sukissani.

  VastaaPoista