sunnuntai 19. kesäkuuta 2011

Pannulappu 2.


Innostuin uudesta virkkausmallista niin, että tein tänään toisen pannulapun. Keskusta on monivärilankaa.  Reunoilla punaista ja  takaosassa harmaankirjavaa Nallea. Koukku nunero 3 1/2.

9 kommenttia:

 1. Hienoja patalappuja olet tehnyt. Tosi hienoja!:)

  VastaaPoista
 2. Hei! Nuo ovat kauniita, malli on aivan ihana. Minäkin näin Aulin blogissa Bavariavirkkausta ja innostuin siitä. Kokeilen kunhan saan vanhat työt alta pois.

  VastaaPoista
 3. Hieno! En edellistä pannulappuasi valmiina ollut vielä huomannutkaan, nyt näin ne molemmat. Vaikken itse ole kokeillut, kiva nähdä muilla ja pitää jemmassa ideaa. Täytyy varmaan hankkia mokkula, että pääsen blogeja seuraamaan loma-aikanakin, kun on tarkoitus viideksi viikoksi mennä mieheni kotipaikalle. Sillä vois jotain käsitöitä ehkä tehdäkin.

  VastaaPoista
 4. Paula Kristiina, Sara ja Paula. Kiitos kehuista. Kolmas on työn alla. Tällaiset pienet jutut on kivoja tehdä, kun tulee valmista ja voi blogissakin esitellä :)

  VastaaPoista
 5. Tämä on myös todella kivan näköinen. Täytyy munkin varmaan vielä tehdä tuolla tekniikalla jotakin.

  VastaaPoista
 6. Ihanat värit, minäkin olen 'opetellut' saman tekniikan, tein jo mallikappaleenkin. Pitänee lähteä tuonne vesisateeseen ostamaan jotain uutta lankaa (entisten kilojen lisäksi), kun ei ole muuten sopivaa väriä...

  VastaaPoista
 7. Kiitos Auli :)

  Eevamummo. Kiva, että olet löytänyt blogini.
  Jatketaan virkkaamista :)

  VastaaPoista
 8. Tekniikalla tulee tosi nättiä jälkeä. Minun virkkuukoukku on kesäajan jäähyllä.

  VastaaPoista
 9. Kiitos Tuulikki. Sinulla taitaa olla nyt muita kiireitä. Syksyllä sitten kun illat hämärtää :)

  VastaaPoista