tiistai 8. huhtikuuta 2014

Punaista.
  Sain Novitalta reklamaatiokorvauksena kaksi kerää punaista Nalle taika -lankaa.

 Tein ystävälleni tällaiset varrettomat yösukat.
Vaikka olen oppinut, ettei lahjahevosen suuhun pitäisi kurkistella, niin kuitenkin rohkenen arvioida tuota saamaani lankaa. Käytin kolmosen puikkoja, kuten yleensäkin nallesta neuloessa. Lanka tuntui kovin muoviselta ja ohuelta, eikä neulejälki ollut ollenkaan tasaista. Kastelin valmiit sukat huuhteluainevedessä ja toivon, että saaja on niihin tyytyväinen.

 Kolme vuotta sitten, kun olin aloittanut bloggaamisen, tein tällaiset tossut. En ole sen koommin tuota mallia testannut. Nyt kuitenkin päätin kokeilla ohjetta. Tekeminen sujui mukavasti. Ohje on helppo ja nopea. Lopputulos oli kuitenkin erikoinen ja minun jalkaani aivan liian suuri. Ehkä olisi pitänyt valita ohuempi puikko. Eipä tullut mieleen, kun käsialani on aika napakkaa muutenkin.

Tämä kuva antaa aika totuudenmukaisen vaikutelman. Huh. Lahjoitan nämä arpajaisvoitoksi. Jospa löytävät sopivat jalat itselleen...

 Halusin langasta eroon ja tein kaksi pannulappua. Ne onnistuivat hyvin. Lanka on kaksinkertaisena.

 Perussukat valmistuivat muutama viikko sitten. Kärjessä sädekavennus, varressa kerrosrivinousua.

Yhteiskuvassa.

Tähän aikaan vuodesta lasitettu parveke on mainio leikkokukkien pitopaikka. Tuppaanit pysyvät hengissä useamman viikon, eivätkä kärsi pakkasestakaan. Nämä ovat olleet maljakossa nyt kymmenen päivää.4 kommenttia:

 1. Ihania neulomuksia,niin kauniin punaisia:)

  VastaaPoista
 2. Oi mten paljon ihania neulomuksia, punaset sukat ja tossut on tosi pirtasakat, harmaat miehekkäät ja patalaput keittiön väripilkut.
  Mie olen huomannu että just nallessa on eri väriset langat erilaisia koostumukseltaan, mikä lie syynä.
  Oikein mukavaa kevättä, kohta toivottavasti tulppaanit kukkii jo pihallakin.

  VastaaPoista
 3. Nalle-lanka on kivan väristä, mutta ikävää, että laatu oli huono. Nalli ei kuulu omiin suosikkeihini, joten ei ole vallan kauheasti kokemusta siitä.

  VastaaPoista
 4. Kivan pirteitä punaisia neulomuksia, vaikkei ollutkaan niin mukava neuloa. Nyt onkin hyvä nauttia parvekkeesta ja odotella lämpimiä ilmoja :)

  VastaaPoista