tiistai 7. tammikuuta 2014

Piirakkasukat.
Yllätyin iloisesti näitä sukkia neuloessani. Malli on helppo ja jotenkin mukaansa tempaava. Työ sujuu kuin  leikiten yksi "piirakka" kerrallaan. Yllätyin, koska en yleensä käytä malleja tai ohjeita lainkaan. Olikin helpottavaa seurata ohjetta.


Malli on minulle tuttu, vaikken ole sitä itse neulonut. Nyt sosiaalinen media (facebookin sukkaryhmät) on täynnä piirakkasukkia. Päätin minäkin kokeilla joukon jatkona.
Käytin Novitan Impivaara-lankaa, jossa on villaa vain 40%. Puikot nro 3 olivat tarpeettoman ohuet, koska neulon muutenkin napakkaa. Jätän sukat omaan käyttöön ja testaan tuota lankaa samalla.
Ohjeen katsoin Novitan sukkalaehdestä mutta sen löytää myös esimerkiksi täältä.
7 kommenttia:

 1. Aivan ihanat ja niin kauniskuvioiset pitsisukat:)

  VastaaPoista
 2. Kauniit sukat! Muistan mallin vuosien takaa.

  VastaaPoista
 3. Ompa komeat piirakka sukat,kaunis kuvio:)

  VastaaPoista
 4. Sukissa on kaunis kuvio. Taidanpa tulostaa ohjeen seuraavaa projektia varten. Edellisen postauksen kolmiohuivi on piristys harmaaseen päivään.

  VastaaPoista
 5. hauskan näköiset piirakat,pitää joskus kokeilla.

  VastaaPoista
 6. Tosi nätit piirakkasukat. Tuo malli on vielä kokeilematta :)

  VastaaPoista
 7. Ihanaa väriterapiaa täällä. Minä en ole vielä piirakkasukkia saanut neulottua, mutta en niin paljon muutakaan mitä mieli halajaa. Tulee kanssa liika vietettyä aikaa fb:n neuleryhmien seurassa. Paljonhan sieltä saa inspiratiota, mutta vastaavasti se aika on pois neulonnasta.

  VastaaPoista