torstai 26. tammikuuta 2012

Toinen huivi.Halusin osallistua tähän tuubibuumiin ja tein itselleni sellaisen Novitan Polku-langasta. Neuloin tällä kertaa yksinkertaisella langalla helmineuletta, puikoilla nro 6, silmukoita 50.
Tuubi oli jo tänään käytössä. Oikein lämmin tällaisena pakkaspäivänä.  Lanka on aavistuksen pistelevää, ei ehkä sovi kovin herkkäihoiselle.
Otin käyttöön myös samasta langasta aiemmin tekemäni kynsikkäät, Kuvassa näkyy, miten ruusut ovat asettuneet paikoilleen.

Vanhemmat blogiystävät tietävät lauluharrastukseni. Löysin ihastuttavan kuoron Laulamattomat. Sitä johtaa lahtelainen kanttori Marjaana Turunen, joka johtaa myös Gospel-kuoroa. Laulamattomat-kuoro  on tarkoitettu laulajille, jotka eivät ole koskaan uskaltaneet liittyä kuoroon. Kuoro on seurakunnan toimintaa ja helmikuussa osallistumme kahden vuorokauden mittaiseen virsimaratoniin Lahden Ristinkirkossa. Eri kuorot toimivat esilaulajina, kukin kaksi tuntia kerrallaan.
Meitä kuorolaisa oli tänään 115 kappeletta. Aika mukavaa laulaa tuollaisessa isossa joukossa.

Tervetuloa lukijaksi: Etana ja Kurkku Ananas Kaspian :)

15 kommenttia:

 1. Kaunis setti, nuo kukat on tosi kivat!

  VastaaPoista
 2. Kauniit kynsikkäät ja tuubihuivi - ja lämpimät. Mahtavaa varmaan olla yli 100 hengen kuorossa.

  VastaaPoista
 3. Hyvältä näyttää. Helmineule elävöittää mukavasti neuloksen pintaa.

  VastaaPoista
 4. Tuubin väritys on tosi kaunis. Harmi, että lanka pistelee, olen nimittäin erittäin herkkäkaulainen.

  VastaaPoista
 5. Kyllä on nyt muhkean lämpimät varusteet ja kauniita.
  Lauluharrastus on kiva, hienoa!
  Mukavat viikonloput ♥

  VastaaPoista
 6. Muhkeat, komeat kynsikkäät ja lämpimän näköinen tuubi!

  VastaaPoista
 7. Kiitos kommenteistanne ja hyvää viikonloppua kaikille.

  VastaaPoista
 8. Vastaukset
  1. Upea huivi ja nyt koko setti :)
   Noissa kyllä kelpaa kylillä kävellä :)

   Poista
 9. Kiva setti!

  Onpa ollut huikea määrä kuorolauluun osallistujia!
  Täälläkin pitäisi olla tuollainen kuoro. tv. Suihkukaapin hoilaaja =)

  VastaaPoista
 10. Jälleen kaunista työtä!
  Ruusut ovat käsineisiin ihan piste iin päälle!

  VastaaPoista
 11. Kitos visiitistä Lankapirttiin ja jättämästäsi kommentista! Minä tulin heti vastavierailulle ja liityin lukijaksikin, joten tapaillaan vastakin. ;) Mukavan näköisiä töitä sinulla onkin.

  Kyselit siitä PHKS:n sytomyssykeräyksestä. Sinne kerättiin keväällä 2010, mutta sen jälkeen en ole kuullut mitään. Keräyksestä tiedotti Punanen blogissaan ja Ravelryssä asiaa hoiti Hintriikka. Punasen sytomyssymerkinnät jäivät kolmeen ja löytyvät osoitteesta http://punanen.blogspot.com/search/label/Sytomyssyt

  Olisi kyllä hieno asia, jos alkaisit touhuta sinnekin keräystä. Janskukin oli minulle uusi kommentoija, joten en tunne häntä enkä tiedä mistä päin hän on. Mutta jos olette samalta alueelta, niin sehän kävisi hyvin yksiin, että aloittaisitte yhdessä siellä. Ja vaikka ette ehtisikään ystävänpäiväksi saada hommaa kuin korkeintaan käyntiin, niin voitte laatia ihan oman mielen mukaan aikataulun. Mikäli on jotain kysyttävää, vastaan mielelläni. S-postiosoitteeni löytyy blogistani oikeasta sivupalkista esittelyn lopusta.

  Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Matleena. Tutkin asiaa ja huomasin saman, että pari vuotta sitten on asialla oltu. Olen huono organisoimaan mitään. Lähinnä sellainen talkootyöläinen. Pitää miettiä asiaa.

   Poista
 12. Joo mieti rauhassa vaan! Ei tämmöiseen pidäkään alkaa hetken mielijohteesta. Mutta jos aloitat, niin olen käytettävissä kokemukseni kanssa ja neuvon mielelläni. Ja sen voin kertoa, että on palkitsevaa työtä.

  VastaaPoista