lauantai 7. helmikuuta 2015

Kuulumisia.Oikein hyvää kevään odotusta kaikille. Blogissani on ollut hiljaista monta kuukautta. Jotkut blogiystävät ovat ehkä ihmetelleet, mistä on kyse. Ensimmäinen kuva antaa pienen vinkin. Jäin lokakuun lopussa pois työelämästä ja olen nyt eläkeläinen. Työtoverini ostivat minulle lahjaksi tuon hienon apuvälineen. Kerran olen sitä käyttänyt ja hyvin toimi sohjoisellakin tiellä.

 Syksy oli muutenkin suurten muutosten aikaa. Muutin Lahden seudulta tänne Turun läheisyyteen.
Puikot ja langat ovat olleet paketissa. Muutamat sukat ja lapaset olen neulonut mutta ne ovat menneet käyttöön, enkä ole jaksanut niitä kuvata.

Yläkuvan musta kärry oli täynnä lankaa. Hyvin olivat ystävät blogiani lukeneet, koska lanka oli sopivan paksuista ja kaksi kerää kutakin väriä.
Suurten muutosten lisäksi, olen ollut myös ilman nettiyhteyttä. Sen vuoksi en ole edes lukenut muiden blogeja.
Käsitöiden tekemisen  sijaan olen lukenut kirjoja. Päiväni ovat kuluneet joutuisasti uuteen ympäristöön tutustuessa ja kotia laitellessa. Suuri ilonaihe ovat lapsenlapset, joita voin nyt tavata useammin.
Tällaista "pientä pintaremonttia" on ollut minun elämässäni. 8 kommenttia:

 1. Onnea sinulle eläkkeelle siirtymisestä, ja tervetuloa joukkoon! Sinulla tähän vaiheeseen on liittynyt isompikin elämänmuutos, kun olet muuttanut myös uuteen kotiin ja toiselle paikkakunnalle, lähemmäs lapsenlapsiasi. Touhua siis sinullakin riittää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Paula. Touhua on tosiaan riittänyt. Jokaisella eläkeläisellä varmaan on omanlaisensa kiireet. Minulla nyt aluksi ainakin liittyvät näihin lapsiin.
   Muutaman viikon sisällä syntyy vauva.

   Poista
 2. Onpa tullut suuria muutoksia kertaheitolla, mutta varmasti mieleisiä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Virpi. Tosiaan suuri mutta mieleinen muutos :)

   Poista
 3. Onnea eläkkeestä ja uudesta kodista ja tervetuloa mei kokopäiväisten neulojien joukkoon :)) lankaa saitkin matkavääksi aika tavalla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Kosotäti. En ole ollut kokopäiväneuloja. Touhua on silti riittänyt. Olen neulonut vähemmän, koska lankojen pöly taitaa ärsyttää silmiäni.

   Poista
 4. Onnea vain eläkkeelle jäännistä! Ja oikein mukavaa puuhailua lasktenlasten kanssa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Marjut. Puuhaa on riittänyt lasten kanssa. Käsitöitä vähän vähemmän. Näille omille kuitenkin sukkaa ja lapasta olen tehnyt.

   Poista