perjantai 14. maaliskuuta 2014

Loppu hyvin, kaikki hyvin.

Tein omaan käteeni sopivat lapaset. Lankana Puro ja Seitsemän veljestä. Puikot 3,5 ja puikolla 12 silmukkaa. Mallina tuo sama kerrosrivinousu, jota olen harrastanut useammankin kerran tänä talvena.
Puro-langan kanssa ilmeni kuitenkin ongelma. Lanka muuttui tahmeaksi. Se ei luistanut puikolla ja kädet tuntuivat omituisen likaisilta.


Laitoin sähköpostia Novitan asiakaspalveluun. Sain heti vastauksen ja ohjeen postittaa langanloppu heille.
Tänään sitten posti toi ison kirjekuoren. Syy langan tahmeuteen selvisi, se lukee kirjeessä. (klikkaa kuva isommaksi)


Vaivanpalkaksi ja korvaukseksi sain kuvan langat ja Sukkalehden.Tässä vielä kuvat noista lapasista. Pesin ne heti ja huuhtelin huuhteluainevedessä. Karheus hävisi ja lapaset ovat ihan käyttökelpoiset kuitenkin.

Olen lukenut paljon neulojien pettymyksistä ja lankojen huonosta laadusta.
Minua kuitenkin helpotti, että sain selvityksen asiaan ja korvauskin oli ihan kohtuullinen.
Olen tyytyväinen Novitan asiakaspalveluun.

Kiittelen kommenteistanne. Kiva, että luette ja jaksatte laittaa palautetta. Roskapostiryöpyn takia minäkin otin sanavahvistuksen käyttöön.

9 kommenttia:

 1. Oho, tosi hienoa Novitalta että ottivat palutteesi tosissaan ja sait hyvän hyvityksen.
  Noista uusista langoista sie loihdit vaikka mitä upeaa, niinkuin nämä lapasetkin.

  Roskaposti on hankalaa, onneks mie olen saanut vasta muutaman.

  VastaaPoista
 2. Minäkin olin lähettänyt novitalle palautteen (en muista mistä syystä) mutta sain myös kohtuullisen korvauksen lehtenä ja langoina. Muuten onko lapasilla ohjetta tai mistä löytyy sellainen?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Iina. Tuo kuvion ohje on muutama postaus aiemmin," kerrosrivinousu". Lapasen ohje on ihan "omasta päästä". Ei peukalokiilaa. Varren suussa viisi kerrosta: oikein-nurin-oikein-nurin-oikein. Kärjessä ns nauhakavennus.
   http://www.kardemummantalo.blogspot.fi/2012/11/pallas-lapaset-pystyraidoin.html Tässä linkki yhteen lapasohjeeseen. Jos siitä saisit apua.

   Poista
 3. Kauniit lapaset olet tehnyt., hyvä että sait hyvityksen Mukavaa viikonloppua :)

  VastaaPoista
 4. Nätit lapaset. Kivan hyvityksen sait Novitalta, kyllähän aina kannattaa antaa palautetta, jos on aihetta. Yritykset kuitenkin haluaa tyytyväisiä asiakkaita :)

  VastaaPoista
 5. Kauniit lapaset olet tehnyt.Hienoa että sait hyvitystä.Mukavaa viikonloppua:)

  VastaaPoista
 6. Kauniit on nuo lapasesi, kaunis väriyhdistelmä. Hyvä, että sait korvauksen langasta ja selityksen mistä tahmeus johtui.
  Hyvää viikonloppua.

  VastaaPoista
 7. Lämpöisen näköiset lapaset.

  Asiallinen reklamointi kannattaa aina :)

  VastaaPoista
 8. Nätit lapaset, kiva neule. Hyvä kun laitoit palautetta novitalle, mielestäni aiheellista, kun tuote on huono laatuinen.
  Tein miekin viime vuonna palautteen wc paperista, kun kaik värkit ja poimut oli täys paperimössöä. Sain monta pakettia korvaukseksi, kun lähetin näytteen viallisesta tuotteesta.

  VastaaPoista