perjantai 7. joulukuuta 2012

Raitasukat lapselle.Itsenäsyyspäivän juhlallisuuksia seuratessa syntyivät nämä pienet sukat. Saappaan koko taisi olla 29.
Silmukoita varressa 44 ja kolmosen puikoilla. Messuilta ostamani Vuorelman Veto riitti näihinkin sukkiin. Nyt pääsin kuvaamaan päiväsaikaan ja värit ovat todelliset. Kahdet aiemmat aikuisen kirjoneulesukat olivat samoista langoista.
Kantalapun reunassa on kolme oikeaa silmukkaa. Olen ihastunut nyt tähän tapaan, jonka olen blogeja seuratessa oppinut.Tavallisesti laitan joulukoristeet vasta ihan jouluna. Nyt, kun vietän tällaista hämärähyssyä pienessä flunssassa lomaillen, innostuin Kosotädin jouluaskarteluista. Koska en leivo pipareita, ripustin muotit keittiön seinälle. Kuva näyttää aika ankealta. Luonnossa ovat ihan hauskan näköiset muun punaisen rekvisiitan kanssa.

Kiitos kommenteista ja paranemistoivotuksista. Tauti ei ole paha mutta pitkä tuntuu olevan. Nyt jo toinen viikko menossa. Onneksi on tänään vuosilomapäivä. Ei tarvitse miettiä onko tarpeeksi sairas/terve työntekoon. Olen vain ja korkeintaan neulon.
10 kommenttia:

 1. Oi että on taas nätit sukat ja noi siun piparimuotti koristeet on mainiot. Kiva kun otit idean:)))

  VastaaPoista
 2. Pirteät raitasukat olet taas aikaan saanut :)

  VastaaPoista
 3. Kiva väritys noissa lapsosen sukissa! Etkö leivo pipareita! Tää flunssa on sitkeää laatua ja mun on viikko tärvääntynyt aivan maatessa ja en ehdikään kaikkea jouluksi mitä olin suunnitellut,mutta haitanneeko tuo:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Intsu. En leivo pipareita. Kulutus on ollut niin vähäistä, että olen luopunut niiden tekemisestä, kun en siitä oikein edes tykännyt. Välineet on kuitenkin tallessa, jos taas joku kerta innostun!

   Poista
 4. Ihant värit sukissa! Tykkään kovasti:))

  VastaaPoista
 5. Pirteän väriset sukat ja kiva idea laittaa esille piparimuotit:)

  VastaaPoista
 6. Hyvää flunssan parantelua ja hämärähyssyä sinulle käsitöiden ja askartelujen lomassa. Edessä on taas viikonloppu eikä tavitse miettiä pitäisikö olla vai eikö olla töissä. Ihan kohta on joulu ja saa silloinkin lepäillä ja nauttia ja tehdä mitä huvittaa tai olla tekemättä. Hyvää joulunalusajan jatkoa sinulle.

  VastaaPoista
 7. Pirteän väriset sukat :)

  Meillä jälkikasvu syö pipareita ja on ennen leiponutkin, mutta tänä vuonna eivät ole vielä innostuneet. Enkä minä leivo kun en niitä syökään ;)

  VastaaPoista
 8. Minä tein jo ensimmäisen annoksen pipareita. Kohta ovat kadonneet parempiin suihin. Minäkin katselin taannoin vanhoja piparimuotteja, joista reuna oli rutistunut. Mietiskelin niille uusiokäyttöä. Piparimuottikoristeesi on pirteä ja jouluinen. Itsenäisyyspäivä sukat ovat myös nätin pirtsakat. Paranemista.

  VastaaPoista
 9. Pirtsakat sukat. Kantapäätä neuloessa kannattaakin välillä tehdä erilaisia ratkaisuja, ei ole niin tylsää sitten :)

  VastaaPoista